БСП се регистрира в Централната избирателна комисия за участие в

...
БСП се регистрира в Централната избирателна комисия за участие в
Коментари Харесай

БСП се регистрира за изборите, иска да променя модела на управление в общините

Българска социалистическа партия се записва в Централната изборна комисия за присъединяване в идните локални избори.

" Тръгваме към изборите с вяра и религия, че може да се промени моделът на ръководство на общините. Внесохме 10 000 подписа (...) Има доста богата палитра от претенденти,
удостоверяваме досегашните си сполучливи кметове ", сподели водачът на социалистите Корнелия Нинова след регистрацията.

Тя сподели, че там, където до момента Българска социалистическа партия няма кметове, в този момент са издигнати и партийни кандидатури. Новото било, че на доста места общинските структури издигат локалните авторитетни персони, към които се сплотяват Българска социалистическа партия и доста дребни партии и цивилен сдружения.

" Онези, които желаят смяната, само че не виждат опция да я създадат сами, търсят и намират в Българска социалистическа партия съдружник и опция да го създадат ", твърди Нинова.

" Целта ни е повече общини с безвъзмездни детски градини, работещи общински лечебни заведения, повече кметове на общини, които поемат ангажимент, че няма да усилват локални налози и такси, повече обществени услуги – това ни е задачата “, сподели тя и повтори, че Българска социалистическа партия се стеми към удвояване резултата от предходните локални избори.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР