БСП се превръща в секта, искаме Костадин Паскалев да стане

...
БСП се превръща в секта, искаме Костадин Паскалев да стане
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова нападна БСП и поиска Костадин Паскалев да оглави обединена левица

БСП се трансформира в фракция, желаеме Костадин Паскалев да стане водач на обединената левица, а за какво не и на Българска социалистическа партия. Това съобщи пред БНР председателката на конгрес " България-Русия “ Светлана Шаренкова по отношение на Кръглата маса под надпис " Лява България - хрумвания, политики, единство ", която през вчерашния ден събра в Националния замък на културата представители на вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия, както и водачи на по-малки леви обединения, формирани от членове на социалистическата партия.

Припомняме, Шаренкова е дейна покровителка на водената от Кремъл завоевателна война против Украйна.  

" Българска социалистическа партия се трансформира в една маргинална партия, в една фракция. С тези 25 депутати тя не може да съставлява лявото в България. Лявото е половин България. Българска социалистическа партия няма монопол върху лявото. ... Това, че в предизборна обстановка партиите се надпреварват кой какъв брой ще даде, не е лява политика и не е социализъм. Самата Корнелия Нинова е доста надалеч от понятието за обществена страна. Не раздаването на пари е лява политика. В най-бедната страна в ЕС лявото не е показано нито в законодателната власт, нито в локалната власт. " - сподели Шаренкова.
" Искаме Костадин Паскалев да стане водач на обединената левица, а за какво не и на Българска социалистическа партия ", съобщи тя. 
" Корнелия Нинова не може да събере с един апел за прошка всички така наречен остарели муцуни от Българска социалистическа партия. Събра ги Костадин Паскалев със своя управнически и политически опит на един откровен социалист и ляв човек. " - счита Шаренкова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР