БСП – Русе напълно се разграничава от начина, по който

...
БСП – Русе напълно се разграничава от начина, по който
Коментари Харесай

БСП - Русе се разграничи от назначението на Георги Стоилов

БСП – Русе изцяло се разграничава от метода, по който са назначени новите членове на Борда на шефовете на Свободна зона - Русе

Това съобщи регионалният ръководител на партията Пламен Рашев, потърсен за коментар от

Бившият народен представител от БСПГеорги Стоилов застава отпред на Свободна зона-Русе, като в борда са назначени още трима деятели на Българска социалистическа партия от София.

„ Този метод на назначение е подобаващ като спомен за времената отпреди 20 години, когато имаше силово изземане на власт. Вярно, че е право на едноличния притежател в лицето на Министерството на стопанската система да сменя управителните фрагменти, само че всеки естествен човек би се възмутил -особено в това турбулентно време. Разграничаваме се изцяло от този метод на назначение на „ партийни приятели “. Още повече, че от четиримата единствено един е локален – Георги Стоилов “, сподели още Пламен Рашев.

Той изясни още, че практиката в Българска социалистическа партия е при осъществяване и издигане на партийни фрагменти е да се пита локалната организация. В този случай обаче това не е направено.

Кой е Георги Стоилов, за който се счита, че е стартиран персонално от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова:

Роден през 1981 година в Русе. Завършил е две магистратури в Русенския университет “Ангел Кънчев “ – „ Топло- и газоснабдяване “ и „ Индустриален мениджмънт “. Има професионален опит в строителния отрасъл, а в продължение на 8 години е „ Специалист ВиК мрежи и уреди “ във ВиК-Русе. Организационен опит натрупва като шеф на Областната дирекция на Държавен фонд „ Земеделие “ – Русе.

От 2017 до март 2021 година е депутат в 44-тото Народно заседание от 19 МИР Русе. Това стана посредством феномена 10/10, който по-късно отпадна в законодателството. По това време избухна и абсурдът с брат му Илия Стоилов, който бе търсен и по-късно наказан като началник на проведена незаконна група за изнудване посредством закани и физическо принуждение.

В края на юли 2021 година Георги Стоилов оглави дирекция „ Инфраструктура, строителен и инвеститорски надзор “ в Община Русе, която напусна през май 2022 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР