БСП разрпространи декларация до медиите, с която остро осъждат и

...
БСП разрпространи декларация до медиите, с която остро осъждат и
Коментари Харесай

БСП възмутени от полицейски проверки в село Брест

БСП разрпространи декларация до медиите, с която остро осъждат и се опълчват на " невиждания и абсурден случай за оказване на полицейски напън върху жители от село Брест, община Гулянци ".

Според информацията предоставена от Българска социалистическа партия, тази заран в дома на Пламен Давидов Тодоров е осъществен обиск от униформени полицейски чиновници с 6 патрулни коли. Пламен Тодоров е регистриран като акредитиран представител на Българска социалистическа партия в идните частични избори за кмет на с. Брест, които са планувани за 18 февруари.

В тъжба, изпратена до Районна прокуратура Никопол, Българска социалистическа партия изрично упорстват да бъдат подхванати нужните законови действи я, " с цел да не се позволен полицейски произвол и напън над гласоподавателите в село Брест в избрания за размисъл ден ".

Убедени са, че " представителите на правоохранителната и правораздавателната система в Република България са съпричастни в общата битка с пресъпността и няма да позволен казусът от тази заран да се трансформира в отявлен опит за потребление на брутални дейности и заплашване на гласоподавателите от Брест, както и интервенция на униформени чиновници в изборния развой ".

Българска социалистическа партия приключват своята декларация с вярата , че с пълномощията, които са им написани от българското законодателство, органите на реда ще обезпечат свободно и без значение практикуване на изборните права на жителите на Брест.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР