БСП през тези 3 дни се държа достойно, балансирано, предложихме

...
БСП през тези 3 дни се държа достойно, балансирано, предложихме
Коментари Харесай

Извади ли ни Вежди от конституционната криза

" Българска социалистическа партия през тези 3 дни се държа почтено, уравновесено, предложихме претендент, който освен съгласно нас дава отговор на всички условия, само че нямаше задоволително поддръжка по политически аргументи. Мисля, че се откри решение (избора на Вежди Рашидов за ръководител на 48-ото НС), което ни вади от конституционна рецесия и дава опция идващите дни и седмици да се работи интензивно върху най-важния закон – за бюджета ", заяви проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

По думите му най-вероятно ще се отиде на трети мандат, изключително след гласуването за ръководител на Народното събрание, защото ГЕРБ няма да могат да сформират държавно управление, а " Продължаваме промяната " са изгубили съдружник и няма по какъв начин да съберат задоволително гласове.
-->
" В тази настройка не можахме да изберем по общия сюжет ръководител на Народното събрание, наложи се да търсим нетрадиционни решения, които към този момент дават резултат. Беше отпушена конституционната рецесия на България. Това чакат всички българи – да се вземат решение техните проблеми ", уточни депутатът пред Bulgaria ON AIR.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР