БСП остро разкритикува министър-председателя Бойко Борисов в отворено писмо заради

...
БСП остро разкритикува министър-председателя Бойко Борисов в отворено писмо заради
Коментари Харесай

БСП: Борисов да се извини, поруга Васил Левски

БСП остро разкритикува министър-председателя Бойко Борисов в отворено писмо поради думите му, че и Левски би прескочил граничната ограда, в случай че беше жив. Социалистите считат, че с сходен тип държание министър председателят поругава националния воин на България.

Ето цялото писмо на Българска социалистическа партия:

В нашата история има събития и имена, които през всички години са олицетворявали националния ни блян и горделивост. Едно такова име е Васил Левски. Всички се кълнем в неговата фантазия за „ чиста и свята република “ и се стремим да реализираме завета му - българският народ да бъде еднакъв на другите европейски нации.

Българският министър-председател Бойко Борисов обаче съпостави Левски с незаконните мигранти по следния метод: „ Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда! Ама прескачали я. Той и Левски щеше да я прескочи, в случай че беше жив “.

Остро осъждаме това изявление и настояваме Бойко Борисов да се извини на народа ни.

Скъпи българи, над всяка партия, над всеки политик стоят святи за България персони. Във времето на разделяне, в което живеем, останаха прекомерно малко неща, които ни събират. Нека се обединим и не разрешаваме на никого да поругава националните ни герои.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР