БСП не се нуждае от спасител, а от ръководител. БСП

...
БСП не се нуждае от спасител, а от ръководител. БСП
Коментари Харесай

Кандидат за лидер на БСП: Време е да бъдат зазидани всички задни и странични входове в партията

БСП не се нуждае от избавител, а от началник. Българска социалистическа партия има потребност от разговор, от спад на напрежението, от това да си подадем ръка и да сложим цели, с които да увлечем хилядите социалисти. Това показа в предаването ''Още от деня'' по Българска национална телевизия членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия и претендент за ръководител на партията Красимир Янков.

,,Не одобрявам термина ''вътрешна опозиция''. В Българска социалистическа партия няма съпротива, а хора, които показват своето мнение и противоречие, а такива хора не могат да бъдат опозиция'',уточни Янков.

,,Наложително е вътре в партията да има разговор, защото всички са загрижени за бъдещето на Българска социалистическа партия. Що се касае за процесите на открито, извънредно време е водачът на Българска социалистическа партия да влезе през централния вход, а не да има задкулисие. Тоест би трябвало да бъдат зазидани всевъзможни задни и странични входове, отваряни през годините'', акцентира още той.

,,Мисля, че свиканият Конгрес ще бъде посленият ден, в който ще има разминаване на мненията. След това новият ръководител трява да провежда новото управление, което да се употребява с заем на доверие и да се стартира подготовката за локалните избори. Смятам, че в границите на 10 дни всичко това би трябвало да бъде приключено, с цел да можем да използваме потенциала на партията и да предоложим други възможности за локалната власт'', добави претендентът за председателстото място при социалистите.

На въпрос дали има възможност Българска социалистическа партия да се разцепи Янков изрично съобщи, че това няма по какъв начин да се случи, припомняйки случая преди години с АБВ.

,,Президентът още преди шест месеца ни припозна като опция. Да, той е угрижен, само че това не е негова грижа от сега'', съобщи в умозаключение Красимир Янков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР