БСП настоява службите да проучат сайта “Миротворец, в който по

...
БСП настоява службите да проучат сайта “Миротворец, в който по
Коментари Харесай

БСП внася сигнал до ДАНС заради заплахи към Кристиан Вигенин и други хора

БСП упорства службите да проучат уеб страницата “Миротворец ”, в който по думите им, има опасност за живота към Кристиян Вигенин и още доста хора. Настояват за публична реакция от държавното управление.

" Позицията, която украинското посолство е качило на уеб страницата си е извънредно цинична и неприемлива за нас и ние настояваме българската страна да направи нещо. Сега ще ви изтъквам, хората които били в този лист били опасност за националната сигурност на Украйна - питаме по какъв начин тъкмо публицисти, Кристиан Вигенин, други хора, които са в този лист заплашват националната сигурност на Украйна. Внасяме сигнал до ДАНС, ще викаме службите в комисията по службите, аз съм член на тази комисия, само че желаеме безапелационна и ясна позиция на българската страна, българските служби, българското държавно управление - това не може да продължава по този начин. Постоянно се попълня листата с нови имена на българи, с научно-изследователски цели да се убиват хора по света ", съобщи Корнелия Нинова, ръководител на " Българска социалистическа партия за България ".

Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин попада в секцията “Чистилище ” на поради “съучастничество в закононарушенията на съветските управляващи срещу Украйна и нейните жители по време на Руската война против Украйна ”.



фотоси: Пресцентър на Българска социалистическа партия

В уеб страницата фигура и името на за “съзнателно нарушение на държавните граници на Украйна за влизане в окупираните територии в Крим за присъединяване в пропагандно мероприятие на Русия - страната-агресор ”. Участвал е в конференция “Крим в актуалния интернационален подтекст ” през 2017 година

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР