БСП иска оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това стана ясно

...
БСП иска оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това стана ясно
Коментари Харесай

И БСП поиска оставката на Валери Симеонов

БСП желае оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това стана ясно от брифинг на аления водач Корнелия Нинова.
Днес е денят, в който желаеме цялото държавно управление да си върви, уточни тя. Червените са ядосани от думите на Симеонов, че майките са кресливи дами с сякаш заболели деца. Този човек не може да остане и минута повече на поста си, безапелационна е Нинова.
И протестиращите майки желаят оставката на водача на НФСБ. Това ли е мнението на останалите и изрично заявяваме, че чакаме оставка персонално от него, по опция още през днешния ден да пристигна при нас на палатката, да я забележим, настоя една от майките на деца с увреждания.
НФСБ обаче не дава Валери Симеонов. Няма по какъв начин да приема претенции за оставката на Валери Симеонов, изключително направени от опозицията, разяснява Христиан Митев след брифинга на Корнелия Нинова. Самият той отхвърли да разяснява думите на своя водач за майките, като уточни, че даже не ги е чул. Всеки може да желае оставката на всеки един член на държавно управление, уточни Митев, съгласно който такива претенции не са основателни.
Припомняме, че оставката на Валери Симеонов преди всичко се желае от съдружния му сътрудник Волен Сидеров, с който от лятото още се намира в спор.
Самият Валери Симеонов не за първи път се изрича по-остро по отношение на настояванията на протестиращите родители на деца с увреждания.
Коментарът на Валери Симеонов бе излъчен от "Господари на ефира " и точните думи му думи са:,,Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие и грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестен метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР