БСП има притеснения относно прекратяването на концесията на пристанището Росенец“.

...
БСП има притеснения относно прекратяването на концесията на пристанището Росенец“.
Коментари Харесай

Таско Ерменков за „Росенец“: Точката за прекратяването на концесията беше вкарана в последния момент

Българска социалистическа партия има терзания по отношение на прекратяването на концесията на пристанището „ Росенец “. Според левицата точката за разискване в Народното събрание е била вкарана в последния миг. Не беше показан нито един документ, че има законово съображение за преустановяване на концесията. Това съобщи в ефира на Nova News депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков.

“ Защо трябваше да се случи в 12 без 5? Дали се целеше да обслужи нечии ползи? Не беше показан нито един документ, че има несъблюдение на концесията или законово съображение за прекратяването ѝ “.

Според националният представител се основават опасности по арбитражни каузи с това решение. Ерменков не вижда разлика сред концесията на пристанището и тази на летището в Пловдив.

„ То за следващ път ще бъде обещано на концесия. Там сме срещу концесията “, уточни той.

 Снимка: БГНЕС

Ерменков разяснява и държанието на президентът Румен Радев. Според него президентът има две лица.

„ Имаме президент за външна и вътрешна приложимост “, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

„ Има проатлантическа позиция в чужбина, а патриотическа у нас. Той се пробва да влезе под кожата на гласоподавателите с псевдопатриотични послания и се е прицелил във властта посредством локалната власт “, съобщи Ерменков.

Ерменков беше безапелационен, че Българска социалистическа партия не се опасява от дейностите на президента и не се тормози за електората си. Според него Румен Радев се е прицелил в гласоподавателите на „ Възраждане “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР