БСП и ДПС не могат да бъдат алтернатива на управлението

...
БСП и ДПС не могат да бъдат алтернатива на управлението
Коментари Харесай

Цветанов: БСП и ДПС не могат да бъдат алтернатива на...

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не могат да бъдат опция на ръководството на ГЕРБ и Обединени патриоти към сегашния миг. Ние се фокусираме върху европейското председателство и аз съм уверен, че ще имаме мощния глас в Европа с министър-председател Бойко Борисов, с индикаторите, които имаме - 4 % стопански напредък - за следващата година е планувано този напредък да бъде непокътнат, а за какво не да бъде и повишен, по-високи заплати, по-високи пенсии - това е, което вършим и за което търсим съидейници ". Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и началник на парламентарната група Цветан Цветанов. Той посети Силистра и се срещна с представителите на общинските структури на партията от Силистренска област. На срещата са дискутирани положението на организацията на територията на региона, настоящата политическа конюнктура в страната и дилемите пред партията.

Цветанов обърна внимание, че национално виновното държание на всички политически партии е фактически да се показа страната ни в най-хубавата си светлина в идното председателство. " Защото в това председателство ние ще бъдем в центъра на европейските политики, които ще бъдат осъществени за един по-дълъг интервал от време ", сподели Цветан Цветанов. " Ние се нуждаем повече от всеки път от непоклатимост, тъй като политическото опълчване, политическият безпорядък забавят развиването на страната и постигането на избрани цели, които са планувани в дадената секторна политика ", предизвести зам.-председателят на ГЕРБ. Той акцентира, че хората не желаят да има ненавист и опълчване, а желаят да видят политици, които могат да се сплотяват по национални, районни и локални дела, с цел да ги вземат решение.

Пред представителите на ГЕРБ в Силистра той съобщи, че страната е в извънредно положително положение. " Ръстът на Брутният вътрешен продукт е 4%. Брутният вътрешен продукт 2018 ще доближи 105 милиарда лева Минималната работна заплата ще стане 510 лева, а минималната пенсия - 200 лева, за защита ще бъдат отпуснати спомагателни 165 млн. лева Ще бъдат отделени и 750 млн. лева за нарастване на работните заплати на държавните чиновници “, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Въпреки тези положителни вести и идното европредседателство, опозицията се пробва да измести центъра на вниманието. Те могат единствено да вадят компромати и да се занимават с нелепости. Погледнете какво се случи на Конгреса на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова го употребява да почисти опозицията, като употребява лъжата, че тя желае да ръководи с ГЕРБ “, уточни Цветанов. Той разяснява, че даже информацията, която Българска социалистическа партия изнесоха за общинските съветници от Силистра, се оказа, че двама от тях даже не са от ГЕРБ.

„ Българска социалистическа партия могат единствено да разрушават, като в това време не оферират нищо градивно. Търсят единствено проблеми, които да хвърлят в обществено пространство, като след това да ги доокрасяват “, безапелационен бе водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

тагове Цветан Цветанов ГЕРБ ръководещи Българска социалистическа партия Движение за права и свободи страна  Цветанов: Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не могат да бъдат опция на ръководещите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР