БСП ги няма на работа, те са пред Министерския съвет,

...
БСП ги няма на работа, те са пред Министерския съвет,
Коментари Харесай

Делян Добрев: БСП са отвън и драпат за властта

БСП ги няма на работа, те са пред Министерския съвет, драпайки към властта, възкликнаха от ГЕРБ по време на дебатите в закона за банковата неплатежоспособност. Учудвам се, че Българска социалистическа партия не носят стълби, с цел да драпат по прозорците на Министерски съвет, означи от трибуната Делян Добрев. Искате да внушите, че Българска социалистическа партия не идва на работа, желаете ли да доведем всички протестиращи тук, заплаши Георги Гьоков от Българска социалистическа партия.

На репликите от лявата част на залата Добрев отвърна: " По тематиката е, сътрудници, тъй като имам въпроси по тематиката към изчезнали ваши депутати ". Добрев още веднъж попита за какво и на това трето гласоподаване на закона против вторичното плячкосване на КТБ Елена Йончева не участва в пленарната зала. " Предния път Йончева не беше в залата, с цел да гласоподава този законопроект. Да не се дължи, запитвам, не настоявам, на нейно терзание, че тя е в спор на ползи по този закон, през днешния ден още веднъж я няма ", попита още Добрев.

" Въпросът ми е следният, задавам го към този момент един месец и не получавам отговор - каква е връзката на Българска социалистическа партия с КТБ ", попита депутатът от ГЕРБ и повтори тезата си за съдружието на Йончева с офшорка и за източването на банката.

В отговор социалистът Крум Зарков изрази възмущението си от метода, по който се води дебатът по ветото на президента. " Дебатът не е за кой какво е правил в КТБ, а е за ветото на президента. Второ, народните представители нямат съображение да задават въпроси на други народни представители от тази естрада, има други институции, където това би трябвало да се направи ", скара се Зарков на Добрев.

А на председателстващия съвещанието Емил Христов сподели: " И с цел да е всичко ясно, апелирам напомняйте, че да твърдиш, че Елена Йончева е източила КТБ, е най-големият парадокс, изричан в това Народно заседание и мъчно, даже и Вие, ще извършите нещо по-абсурдно от това ", скочи Зарков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР