БСП е сложна партия, но е единствената демократична партия в

...
БСП е сложна партия, но е единствената демократична партия в
Коментари Харесай

Главният редактор на „Дума”: БСП е сложна партия

БСП е комплицирана партия, само че е единствената демократична партия в България. Нормално е като такава да има разнообразни крила, уточни в предаването „ 120 минути” по bTV Йордан Мичев – основен редактор на вестник „ Дума”.
Михаил Миков: В Българска социалистическа партия има напрежение поради едноличния метод на управление на партията По думите му в левицата има членове, които считат, че националният ѝ съвет е непотребен
Целта е „ Дума” да стане съвременен европейски вестник, сподели още Мичев, който от скоро е основен редактор на изданието, само че към този момент беше подложен на рецензия на пленум на Българска социалистическа партия във връзка голяма фотография на Ахмед Доган на първа страница. Тя е илюстрация към водеща тематика за вестника - че Движение за права и свободи било втвърдило тона към ГЕРБ.

„ Хората, които могат да държат сметка на основния редактор вестника са читателите, а не Националният съвет на Българска социалистическа партия " – по този начин Йордан Мичев разяснява избора на фотографията за първа страница.

„ Съобразяваме се с две неща – че сме издание на Българска социалистическа партия и с читателите на вестника”, изясни той.

„ Българска социалистическа партия се утвърди като опция, не е единствено съпротива. Партията има сериозен запас измежду хора, които през последните години не гласоподават упорито”, съгласно Йордан Мичев.

Бих извадил нескрито информацията кой от Българска социалистическа партия е пращал известия на премиера Борисов, безапелационен беше той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР