БСП е готова за избори, България не е. Това заяви

...
БСП е готова за избори, България не е. Това заяви
Коментари Харесай

Филип Попов: Вот наесен означава безвремие, хаос, липса на бюджет за следващата година

БСП е подготвена за избори, България не е. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов в предаването „ Денят на живо” по NOVA NEWS.

„ Избори на есен значи безвремие, безпорядък, липса на бюджет за идната година. Означава извънредно тежка криза”, сподели депутатът.

„ Имаме решение на Националния съвет на Българска социалистическа партия, че поддържаме това държавно управление, част сме от тази коалиция, предвидим сътрудник сме, желаеме непоклатимост в България. Искаме България да бъде изведена през тази политическа, икономическа и обществена рецесия, в която се намира и целият свят. Българска социалистическа партия постоянно сме били виновна партия и сме поставяли ползите на жителите над партийните”, сподели още Попов.

По думите му в Българска социалистическа партия не са обсъждали номинация за ръководител на Народно събрание. Предстоят обаче диалози по въпроса сред трите партии в обединението.

Относно изказвания, че може да бъде препоръчана Ива Митева, Филип Попов сподели: „ Не сме обсъждали този вид. Все още няма никакви номинации. Ние сме декларирали своята поддръжка за Никола Минчев и позицията ни остава непроменена”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР