БСП е един изстискан лимон. Тежката оценка даде бургаският соцдепутат

...
БСП е един изстискан лимон. Тежката оценка даде бургаският соцдепутат
Коментари Харесай

Соцдепутат: БСП е изстискан лимон

БСП е един изстискан лимон. Тежката оценка даде бургаският соцдепутат Димитър Стоянов в изявление за БНР. Това, че тук-там някои организации са в кондиция, е изключение. Ние сме се запътили към небитието, безапелационен бе социалистът.

„ От 10-и ноември до момента не е вложено в Българска социалистическа партия като хрумвания, хора, като организация. Българска социалистическа партия от дълго време е в рецесия - идеологическа, кадрова, организационна. И никой не обръща внимание на това “, счита Димитър Стоянов. Анализът му идва два дни откакто соцлидерът Корнелия Нинова даде още един старт на конкуренцията за лидерския пост, а Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия реши на автограф, че директният избор за ръководител ще се състои на 26 септември 2020 година Юбилейният 50-и конгрес на Българска социалистическа партия пък ще е на 10-11 октомври 2020 година в зала 1 на НДК.

По думите на Димитър Стоянов Българска социалистическа партия „ живее от избор до избор, на доста места локалните организации са закрити и не идват младежи “.

Методите и задачите са едни и същи. С какво се разграничаваме от лявото и от дясното?, попита социалистът. И съобщи, че Българска социалистическа партия би трябвало да реши какво ще прави оттук насетне: „ Нямаме готови хора… Тази борба за ръководител не е нужна. Изкарваме мръсно долни дрехи на показ, само че то не сплотява, а разделя “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР