БСП, ДПС и ГЕРБ върнаха на първо четене хартиените бюлетини.

...
БСП, ДПС и ГЕРБ върнаха на първо четене хартиените бюлетини.
Коментари Харесай

Не разбирам защо БСП помагат на ГЕРБ и ДПС за фалшификация на вота

" Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ върнаха на първо четене хартиените бюлетини. Донякъде мога да схвана за какво Българска социалистическа партия направиха техния себелюбив партиен интерес, заради това, че с " Възраждане ” имат електорален проблем, само че няма по какъв начин да схвана, че оказват помощ на ГЕРБ и Движение за права и свободи да върнат фалшификациите на вота. ”.

Това съобщи депутатът Стоян Михалев от Демократична България " в предаването " Денят онлайн ” по

Според него това е последователно връщане на хартиения избор.

" Те първо желаят да няма машини. Първата стъпка е редом хартиено и машинно гласоподаване, по-късно – напълно хартиено. Те са разбрали, че не може да бъде манипулирано машинното гласоподаване ”, твърди депутатът. 

Отговорът на неговата парламентарна група е в предлагането за преброителни центрове.  " Голямото броене беше в СИК. Модернизацията в България настава и това е неминуем развой. Няма по какъв начин да избягаме от това, че един ден българското общество ще има доста по-честен избор ”, изясни Михалев.

По тематиката със закупуването на вторите осем изтребителя, депутатът от Демократична България счита, че рационализация на армията ни с 8 изтребителя не може да се случи. " Трябва ескадрила, би трябвало още техника. Няма по какъв начин да си вземем едни 8 изтребителя - и всичко се завършва ”, сподели музикантът, който влезе в политиката.

" Останалите страни влагат по 3% от Брутният вътрешен продукт. Ние ще се борим за 2% от Брутният вътрешен продукт да отиват за защита ”, добави Стоян Михалев.

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР