БСП да се извини от трибуната на НС заради твърденията

...
БСП да се извини от трибуната на НС заради твърденията
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска от БСП извинение заради твърденията за неверни данни на НСИ за БВП

БСП да се извини от трибуната на Народно събрание поради изказванията за погрешни данни на Национален статистически институт за растежа на стопанската система, изиска в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Александър Иванов. Без да сте в ръководството, сте опасност за българската стопанска система, разяснява той.

Пенсиите, растежът им и приходите на българските жители са обезпечени от нас, а ниският им старт беше обезпечен от вас, уточни депутатът.

Александър Иванов: Кризата в Перник не е на властта, а на бранш, който не е обновяван от години

Не може да се отхвърли на лявото, добави той, че ловко жонглира със статистиката. Това, по думите му, не би трябвало да бъде употребявано за подриване доверието в България, за оклеветяване пред вложителите.

През 2019 година Брутният вътрешен продукт възлиза на 118 669 000 000 лева по настоящи цени или на над 60 милиарда евро като на човек от популацията се пада 8678 евро, цитира статистическа информация Александър Иванов. За предходната година Брутният вътрешен продукт, по предварителни данни, нараства в действително изражение с 3, 4 на 100 по отношение на 2018 година

Хвърлената от специалиста на Българска социалистическа партия Румен Гечев бомба за растеж на стопанската система ни под един % ни връщаше в безкрайната чакалня на непознати вложители, прочете още представителят на ГЕРБ.

По думите му, социалистът е залепил и черно клеймо на България, че лъже стратегическия си сътрудник в лицето на Европейски Съюз.

Българска социалистическа партия разчита на късата памет по какъв начин страната банкрутира в края на 90-те години на предишния век, закриването на над 20 банки и над 200 предприятия, три $ пенсии - това е ваш грях, напомни Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР