Брюксел. Eвродепутът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов посрещна в Европейския парламент

...
Брюксел. Eвродепутът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов посрещна в Европейския парламент
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов посрещна в Брюксел финалистите от България в конкурса „BeInclusive”

Брюксел. Eвродепутът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов посрещна в Европейския парламент в Брюксел представители на българският план „ Средец, Уважаван и Любим ”, който бе измежду 9-те финалисти на състезанието „ BeInclusive ”, проведен от ЕК. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .
Проектът съставлява цялостна разработка на неелиминаторна турнирна система. Тя не излъчва победител, само че последователно комбинира мощни и слаби играчи до момента в който най-после всички стартирали финишират, обединени в три тима. Турнирните дисциплини са Табла, Домино и Тенис на маса. Те могат да се играят от 3 целеви групи – възрастни хора, хора на междинна възраст и деца.
Необикновената по рода си самодейност бе утвърдена от ЕК измежду 297 подадени плана от целият Европейски Съюз. По време на срещата с евродепутата групата съумя да показа в елементи турнирната си система и да се запознае с работата на ЕП. В визитата съумяха да се включат и евродепутатите Владимир Уручев и Ева Майдел, които поздравиха участниците за големия триумф на самодейността.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР