Бруталността на комбат системата не е случайна, споделят Naughty Dog.В

...
Бруталността на комбат системата не е случайна, споделят Naughty Dog.В
Коментари Харесай

The Last of Us: Part II: Ели ще е единственият герой, с който ще може да играете

Бруталността на комбат системата не е инцидентна, споделят Naughty Dog.
В две обособени изявленията – за Kotaku и за IGN – разбираме любопитни детайлности за играта.

Запитан дали Ели ще е единствения воин, с който играете, в изявление за IGN, Нийл Дръкман, креативен шеф на играта дава отговор утвърдително – значима информация за TLOU II.

Отново Дръкман, този път за Kotaku изяснява концепцията на бруталните комбат подиуми.

Както помните от първия геймплей от играта и появилия се по време на Е3 2018, The Last of Us: Part II ще предложи в действителност реален и свиреп пердах. Но това не е инцидентно. И концепцията на кървавите подиуми не са направени просто да шокират или да привлекат някаква по-особена група садистични геймъри. Не, бойните подиуми и насилието тук е за да почувствате какво значи то за Ели, за нейните близки.
https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--85udO8c1--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/ugfvkuegadokri74gh7p.mp4
„Ние работим игра, която ще споделя за един цикъл на насилието и с нея желаеме да създадем съответно изказване по отношение на насилствените дейности – за влянието, което има върху героя им и тези, които са покрай тях. И целия наш метод цели да каже, че желаеме да покажем това по допустимо най-реалистичния метод. Когато наръгаш някого с нож, и имаме всички тези видеа, то виждате, че това е нещо отблъскващо, безредно и не е чисто и изгладено, както ви демонстрират в множеството филми и игри. Искахме играещите да почувстват точно това“, декларира Дръкман. Една от главните хрумвания тук е играещият да се почувства отвратен от някои от тези дейности, които прави.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР