Брутално убийство на котка от възрастно семейство столичани взриви социалните

...
Брутално убийство на котка от възрастно семейство столичани взриви социалните
Коментари Харесай

Пенсионери убиха по особено брутален начин котка

 Брутално ликвидиране на котка от възрастно семейство столичани взриви обществените мрежи и провокира ареста на съпрузите. Те са на възраст към 90 години. На видеото се вижда по какъв начин едно коте е вързано, а двамата пенсионери го пребиват до гибел, съобщи БТВ.

Съседи на старата двойка излязоха на митинг. По думите им непринудено са решили да се обадят на полицията, откакто видели клипа в интернет. Те обясниха, че би трябвало да им се потърси отговорност за жестокостта макар напредналата им възраст.&

" Те са убийци, лишават живот по жесток метод. Въпреки молбите на детето, което е снимало - те не престават, въобще не са го отразили. След това възрастните хора са заплашвали съседите си, които са създали видеото ", разяснява един подалите сигнала.

Съседите на възрастното семейство описаха, че изказванията им са опонира и няколко пъти са сменили версията за случая. Допълниха, че това не е първото посягане над животинка от пенсионерите и даже се държали нападателно към децата от квартала.

Явор Гечев от " Четири лапи " съобщи, че не е гледал фрагментите, тъй като е нямало да ги издържи. " Да гледаш по какъв начин едно безпомощно създание умира без причина и без да му е даден безусловно никакъв късмет - аз ще отвръщам по-емоционално ", изясни той.

По думите му освен това закононарушение може да се приложи законът с оптималната му суровост - затвор до три години и санкция до 5000 лева. Той добави, че случаите с принуждение над животни са се нараснали в последно време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР