Брутален шамар отнесе попфолкът този уикенд от Кали. Бившата пайнерка,

...
Брутален шамар отнесе попфолкът този уикенд от Кали. Бившата пайнерка,
Коментари Харесай

Кали плюе по фолка: 20 години пях тотални глупости!

Брутален пестник отнесе попфолкът този уикенд от Кали. Бившата пайнерка, която през октомври чества 46-тия си рожден ден, прояви скандална искреност пред Мон Дьо в предаването „ Събуди се ”. Кали посочи греховете на фолк артистите, като се причисли към тях, тъй като до неотдавна също правела взаимни отстъпки със себе си и музиката си. Попфолкът е вулгарен, няма изкуство, няма никаква форма на същинско изложение на изпълнителя в това, което се прави. Глупостта, празноглавието ни накара, разгласи Кали.

„ В тази музика множеството хора не имат този разсъдък, с който да защитят интереса си да вършат музика такава, каквато ги вълнува ”, показа певицата и добави, че обвиняването е и към нея. Кали допускала взаимни отстъпки в музиката си цели 20 години, тъй като била глупава. Впоследствие почнала да чете книги, да се образова. През последните 2 години тя се трансформирала. Днес отново е самостоятелен човек, който не се тормози да приказва истини. Кали дори признава, че също е изпяла „ гадни песни ”. Като да вземем за пример „ Спрях ли ти тока ”. „ Не мисля, че е някаква велика ария. Ако ще правиш кючек, да е тежък, лоен кючек, да си откри мястото. Не можеш да се правиш на готина мацка и да пееш: „ Спрях ли ти тока? ”, и ще хвърчи перушина. Аз съм дива, мога да пея музика, която е дива ”, съобщи Кали.

В България, посочи тя, е бъкано с музиканти, които гладуват и карат таксита . Завършили са в Котел, в Широка лъка, дори Консерваторията. Само че не работят по специалността си. „ Защо, скъпи сътрудници, не давате опция на тези музиканти да работят? Защо продължавате да работите със синбеците си или плейбеците си? Защо не въстанете като мен към всички, които ни плюят от поп културата, че сме чалгаджии, че не пеем онлайн? Ние можем да пеем. Покажете по какъв начин стават нещата. Така го вършат гърците, сърбите, турците. Защо ние не го вършим? ”, ядосва се Кали. Тя не се тормози да даде своя отговор - поради парите. Защото е по-лесно, когато предложат на един реализатор хонорар от 5000 лв., да си го прибере целия в джоба. „ Искаме да бъдем самостоятелни играчи, а в това време се обезличаваме в еднаквостта на метода, по който представяме музиката си ”, сподели тя.

„ Аз също бях в графата хора, които вършат нещата за пари. Хората от попфолка, от шоубизнеса, от малкия екран, от киното, от театъра, ние сме един тип проститутки. Да, ние продаваме себе си, с цел да изкарваме пари, с които да покриваме разноските си. И като споделям продаваме себе си, нямам поради продаваме себе си под формата на това да вършим платена обич, въпреки че някои и това вършат. Продаваме душата си. Боли, когато го правиш за цената на месечните ти сметки за ток, какъв брой ще ти коства да се храниш този месец ”, показа Кали. Вече не я боли, само че й се случвало, тъй като имало време, в което продавала душата си, с цел да може да оцелее и да отгледа трите си деца. В един миг решила, че е извънредно време да прави музика и изкуство, такива, каквито душата и сърцето й ги усещат. Кали към този момент не обикаля клубовете, само че пък хората, които желаят да я чуят, ще имат тази опция на 1 април, идната година. Тя приготвя концерт, на който ще покаже „ какво носи в себе си ”, ще е същинска, такава, каквото постоянно е желала да се покаже на публиката, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР