Брутален побой от група младежи едва не уби единадесетокласник в

...
Брутален побой от група младежи едва не уби единадесетокласник в
Коментари Харесай

Група младежи пребиха ученик в Русе заради момиче

Брутален побой от група младежи едвам не умъртви единадесетокласник в Русе. Драмата се разиграла в четвъртък следобяд. Момчето е в болница с тежки пострадвания, само че без заплаха да живота. Четирима младежи нападнали и пребили възпитаник от 11 клас от най-голямото учебно заведение " Васил Левски " в Русе, оповестиха от образователното заведение.
Пострадалият е бил настанен в поделение Неврохирургия на Университетска болница „ Канев “.
Момчето е с две контузии на лицевите кости, директна контузия на окото и мозъчно състресение, само че е без заплаха за живота, заяви началникът на отделението доктор Огнян Игнатов. Побоят е бил нанесен поради момиче.
Пострадалият възпитаник се сближил с момичето, само че досегашният й другар събрал група от младежи, които не са от учебно заведение " Васил Левски ". Момчето излязло на открито със собствен съученик в 15,50 часа, когато е почнало огромното междучасие.
В двора зад постройката на учебното заведение той бил пресрещнат от няколко младежи. Те нападнали и почнали да бият момчето зад физкултурния салон, където камерата, ориентирана към постройката, няма обсег.
Побоят траял и отвън двора на учебното заведение. Охраната и учебното управление са реагирали незабавно. Извикана е полиция, кола за спешна помощ, службата на протекция на детето и майката на потърпевшото момче.
Охраната на учебното заведение незабавно свалила фотосите от камерите, предадени са на полицията и побойниците са открити. Директорът на учебно заведение " Васил Левски " Галин Ганчев от дълго време има предпочитание да бъде построена ограда към двора на двора на учебното заведение, което сега е отворено и всеки може да се движи в периметъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР