Брус Дикинсън, даде пространно интервю в две части за мексиканското

...
Брус Дикинсън, даде пространно интервю в две части за мексиканското
Коментари Харесай

Брус Дикинсън: Цените са ненормално високи, никога не бих платил 1200 долара, за да гледам U2

Брус Дикинсън, даде просторно изявление в две елементи за мексиканското издание ATMosferas Magazine, в което съществена тематика на диалог се трансфораха растящите цени на билетите за концерти. Той сподели, че цените са ненормалнo високит и персонално той в никакъв случай не би дал 1200 $, с цел да гледа U2. Като това е единствено един от по-екстремните образци.

" Нямам безспорни никакъв интерес, с цел да дам 1200 $ и  да отида да виждам U2. Бих дал най-вече 100 $. Това е полуда. За мен е значимо да запазим съответни цените на билетите за съответните места. “

Интересното е, че Дикинсън сподели, че местата, които са пред сцената, би трябвало да бъдат с най-евтини билети.

" Там са най-запалените почитатели - най-много деца, които не могат да си разрешат тези луди пари. Те са хората, които поддържат тази музика жива. Има и по-възрастни и зрели хора, които също са големи почитатели, само че те може да желаят да дойдат с семейстата си и няма да желаят да се потят като всички останали на най-предните места. Така че за тях са значими седящите места най-отгоре, откъдето също се вижда хубаво. За тях също би трябвало да има друго ценообразуване. "

Струва си да се означи, че билетите за идното солово турне на Дикинсън и билетите за концертите на Iron Maiden през 2024 година следват общоприетия модел на концертите в зала -  от 50 $ до 200+долара, т.е. колкото по-близо до сцената, толкоз по-скъпи.

" Промоутърите би трябвало по някакъв метод да върнат парите си. Така че това е внимателен баланс, само че като цяло цените на билетите скочиха до небесата. Лудост  е, че някои хора заплащат такива пари с цел да гледат обичаните си групи. На тяхно място не бих го направил. Но това, което желая да кажа, е че на моите представления постоянно сме се опитвали да поддържаме цените на билетите в естествени граници. Същото е при концертите на Iron Maiden. "

На друго място в изявлението Дикинсън разисква положението на услугите за стрийминг като Spotify. Дикънсън твърди, че те на процедура обират музикантите и не им заплащат съвсем нищо за авторски права.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР