Бруно Фернандеш е възхитен, че е сравняван с легендата на

...
Бруно Фернандеш е възхитен, че е сравняван с легендата на
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Трябва да постигна много повече, за да бъда сравняван с Кантона

Бруно Фернандеш е очарован, че е сравняван с легендата на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона. Той направи отличен старт на кариерата си на " ", само че португалецът посочи, че трябват да реализира още доста преди да се приближи до статута на французина.

Фернандеш се включи чудесно след идването си от Спортинг Лисабон през януари, като означи 11 гола и направи 8 асистенции, с цел да помогне на Юнайтед да приключи на трето място във Висшата лига и да доближи полуфинал в Лига Европа.

Това накара някои някогашни играчи на Юнайтед да си спомнят за идването на Кантона, който се причисли към " алените дяволи " от. Тогава още веднъж бе средата на сезона (1992-93 г.) и оказа помощ на отбора да постави завършек на 26-годишното си очакване за купата.

'I need to do much much better to be compared with him' - Bruno Fernandes on Eric Cantona comparisons.
— SportsDesk (@TomSportsDesk)
" Наистина е добре да ме съпоставят с сходни имена. За мен Кантона беше необикновен състезател и би трябвало реализира още доста, с цел да бъда съпоставен с него. Наистина съм благополучен за това, което направих ", съобщи Бруно Фернандеш.

" Пристигането ми в Манчестър е за продобиване на титли. Ще бъда благополучен в края на този сезон, в случай че имам подобен, в случай че спечелим Лига Европа ", добави 25-годишният португалски полузащитник. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР