Бруклин Бекъм отново рискува да си навлече гнева на последователите

...
Бруклин Бекъм отново рискува да си навлече гнева на последователите
Коментари Харесай

В олио от авокадо за 20 долара! Бруклин Бекъм пържи пиле

Бруклин Бекъм още веднъж рискува да си навлече гнева на почитателите си с следващото си готварско видео, което показа в сряда в своя Instagram.

24-годишният новак готвач се включи в платформата на обществената медия, с цел да разпространява взаимната си работа с маслото от авокадо на Chosen Foods, което се продава на цена сред 15 и 20 $.
               

Представяйки видеото, Бруклин изясни на почитателите си, че ще прави пържено пиле, като го пържи плитко, употребявайки " 100-процентовото масло от авокадо " на марката.

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм показа клипче с метода на подготвяне на пърженото пиле, само че почитателите му не се съгласиха с маслото, което е избрал да употребява.

Въпреки изказванията за " високата точка на димене и неутралния усет " на олиото, почитателите на Бруклин обявиха, че той употребява " голямо количество " от скъпия артикул за рецептата.

Бруклин, който и преди е попадал под обстрел поради показните си съставки, измежду които трюфели и говежди ребра за 60 паунда, още веднъж беше охулен за избора си.

Критиците му настояват, че Бруклин е можел да популяризира продукта, като употребява доста по-икономична рецепта, вместо да употребява " цялата бутилка " за две части пиле.

В клипа се вижда по какъв начин той слага пилето в кремообразна примес, преди да го оваля в композиция от брашно и подправки и по-късно да го пусне в горещото олио.

Докато някои имаха запаси по отношение на маслото от авокадо, други упорстваха, че пилето на Бруклин наподобява вкусно и го помолиха за рецептата.

Brooklyn Beckham shocks by frying chicken in 'huge amount' of expensive oil
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
През януари начинаещият готвач беше разгласен за " недостижим ", защото в последния си кулинарен урок употребява скъпата съставна част трюфел, с цел да подготви талиатели.

Той прави всичко допустимо, с цел да стартира готварска кариера, и постоянно се появява в обществените медии, с цел да покаже своите хранителни творения.

И начинаещият готвач се включи в Instagram, с цел да показа своя видео урок по готварство, в който направи кремообразни талиатели с трюфели.

Феновете му обаче още веднъж го жигосаха като " недостижим ", защото го укориха, че употребява първокласната съставна част трюфел по време на рецесията с разноските за живот.

Във видеото Бруклин наподобява се въодушевява от татко си и с горната част на облеклото си, защото носи алена британска фланелка с номер 7, която самият Дейвид е наследил.

В съпътстващия го надпис Бруклин акцентира любовта си към трюфела, който употребявал обилно за приготвянето на ястието, като написа: " В моята кухня няма такова нещо като прекалено много трюфел ".
               

В кулинарния клип се вижда по какъв начин Бруклин подготвя сос от нулата, като употребява съставки като брашно, настърган чесън, олио и сирене.
След това той обилно прибавя късчета трюфел към кремообразния сос, който загрява в тенджера, до момента в който настрана вари пастата си талиатели.

Бруклин, който е женен за наследницата Никола Пелц, трансферира соса в тиган, където добави пастата и разбърка всичко дружно, с цел да се смеси.

След това го видяха да сервира ястието си в ръчно изрисувана синя купа, като за край добави още настърган кашкавал и трюфел.

След това Бруклин опита италианското си ядене и беше видян да демонстрира вдигнат палец, защото изглеждаше, че утвърждава крайния резултат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР