Бруклин Бекъм и неговата любима Никола Пелц си казаха заветното

...
Бруклин Бекъм и неговата любима Никола Пелц си казаха заветното
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм получи бляскава сватба за милиони, а всъщност е безработен …

Бруклин Бекъм и неговата обичана Никола Пелц си споделиха заветното “да” на скъпарска гала в дома на булката в Палм Бийч, Флорида.

Експерти считат, че сватбата е на внушителната стойност от 3 милиона $, платени от бащата на Никола - милиардера Нелсън Пелц. Звездният съюз получи голям брой рецензии в обществените мрежи, чиито консуматори считат, че сходен вид блестящи събития са същинско разхищаване поради обстоятелството, че след пандемията светът е в невиждана финансова рецесия, а в Украйна не престават да се водят военни дейности. Според критиците на сватбата средствата биха могли да бъдат дарени на хора в потребност или пък за бежанците от Украйна.

“Има нещо извънредно гротескно в тази женитба. 23-годишният Бруклин, който няма работа и никакви умения, се дами за 27-годишна милиардерка. Пълно разхищаване на пари.” - написа един от потребителите на Twitter.

“Сватбата на Бруклин и Никола за 3 милиона би трябвало да е някакъв подбив, не се удивлявам, че са подписали предбрачен контракт, представете си какви ще бъдат разноските за празненството за развода им” - написа различен.

А с какво в действителност е прочут Бруклин Бекъм, с изключение на с това, че е наследник на една от най-популярните всемирски двойки?

Първият избор на кариера за Бруклин е обвързван с моделстването. През 2014 година, когато той е на 15 година, стартира да се снима за разнообразни издания, измежду които са Vogue China, Miss Vogue, Interview и L’Uomo Vogue.

През 2016 година Бруклин провокира същински скандал в стилните среди, когато подписва рекламен контракт за снимането на акция за Burberry. Тогава английският бранд се изправи пред голям брой рецензии за избора си заради неналичието на опит в сектора на Бруклин. Някои професионални фотографи обявиха, че сходен вид решения подриват престижа на тяхната специалност и че за тях това е липса на почитание към труда на одобрени експерти.

През 2017 година пък най-големият наследник на Виктория и Дейвид съобщи, че е почнал да учи снимка в Ню Йорк. През юни същата година, когато е 18-годишен,той издава и първия си албум с професионални фотографии, наименуван What I See. В него участват снимки от персоналния живот на семейство Бекъм и техни пътувания по света. Проектът срещна много подигравателни мнения, изключително във връзка с извънредно късите описания на всяка фотография.

RT & Follow before 11th August to a signed copy of What I See by Brooklyn Beckham. UK Only
— able2uk.com (@able2uk)

Huge fan of Brooklyn Beckham's terrible photographs and even worse captions
— Alice Jones (@alicevjones)
В момента Бруклин се пробва да се развие като шеф-готвач, макар че не се слави с триумфи и в тази сфера. Той съобщи, че по време на пандемията почнал да готви за Никола и сметнал, че това е чудесна кариера за него. Дори получил скъпи препоръки от Гордан Рамзи, който е фамилен другар на родителите му.

През 2021 година пък се появи поредицата Cookin’ With Brooklyn, която той създаде взаимно с Фейсбук.



Проектът също срещна редица рецензии, откакто стана ясно, че за снимането му на Бруклин са помагали 62-ма експерти и че той в действителност не е минал професионална подготовка за шеф-готвач.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР