Бруклин Бекъм е първородният син на Дейвид и Виктория Бекъм.

...
Бруклин Бекъм е първородният син на Дейвид и Виктория Бекъм.
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм: Зодия Риби съм, затова не станах футболист

Бруклин Бекъм е първородният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм. Той обаче търси призванието си надалеч от футбола. А като причина за това акцентира своя зодиакален знак Риби, който го прави доста сензитивен.

Има не един и два образеца на деца на известни персони, които вървят по стъпките на своите известни родители. Не подобен обаче е казусът с Бруклин Бекъм, чийто татко е футболната легенда Дейвид Бекъм.

Всъщност 23-годишният Бруклин започва свое кулинарно шоу, в което ще работи в кухнята на одобрени заведения за хранене. В скорошно изявление първият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм изясни за какво не е потърсил реализация в света на футбола:

„ Страдам от мощна тревога. Беше мъчно да се пробвам да пребивавам съгласно това, което моят татко е постигнал. След това осъзнах, че желая просто да основа свое лично име и да работя за него. Аз съм зодия Риби. Чувствителен съм “.

Когато е на 15 години Бруклин Бекъм не получава стипендия Академията на футболния клуб Арсенал и взема решение, че желае да се занимава с нещо изцяло друго – фотографията.

 Добави изложение

 

По мотив сполучливия си татко, Бруклин показа още:

„ Очевидно татко ми е знаел какво прави още от ранна детска възраст. Аз самият се занимавам с готвене единствено от три години. Но всичко е наред да си на 25, 26 или даже на 30 години и още да не знаеш какво правиш. Нали разбирате? “

През 2017 година Бруклин Бекъм стартира да учи снимка в Ню Йорк, само че се отхвърли от образованието още преди да приключи първата година. Малко по-късно издаде фотографска книга, озаглавена „ Какво виждам “, за която получи рецензия заради неналичието на подготовка. През 2019 година пък синът на Дейвид и Виктория Бекъм стажува при английския фотограф Ранкин.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР