Броят на загиналите при терористичната атака в Crocus City Hall

...
Броят на загиналите при терористичната атака в Crocus City Hall
Коментари Харесай

Броят на загиналите при терористичната атака на Крокус достигна 93

Броят на починалите при терористичната офанзива в Crocus City Hall набъбна до 93 души и ще пораства още повече, хората са починали от огнестрелни рани и отравяне с артикули на горенето, заяви следственият комитет на Русия.

Следственият комитет заяви, че терористите са употребявали течност в Крокус, с цел да подпалят пространствата на залата, а също по този начин са употребявали автоматизирано оръжие, което е открито. Броят на починалите доближи 93 души, основно от огнестрелни рани и отравяне с артикули на горенето, съобщава ТАСС .

По-рано шефът на ФСБ Александър Бортников докладва на съветския президент Владимир Путин за задържането на 11 души, в това число четирима терористи, които нападнаха Crocus City Hall.

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2209Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед7259Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед7389Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед6554Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед23164Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед165562Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129454Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед121474Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед119031Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед97172Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков56172Най-страшното занапред следва! От най-високо равнище идва предизвестие за война!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР