Броят на смъртните случаи от коронавируса в Европа вече е

...
Броят на смъртните случаи от коронавируса в Европа вече е
Коментари Харесай

Ето колко са загиналите от коронавирус в Европа, драстичен скок в Италия

Броят на смъртните случаи от ковид в Европа към този момент е над 500, откакто бяха регистрирани нови 97 смъртни случая в Италия, съобщи AFP.
Италия е европейската страна, която бе наранена най-вече от новия китайски вирус. Починалите от вируса в Италия от началото на епидемията са 463, оповестиха през днешния ден италианските управляващи.
Общият брой на доказаните случаи на заразяване с ковид там към този момент е 9172, съобщи от своя страна Reuters. Расте обаче и броят на оздравелите - те към този момент са 724. За съпоставяне ден преди този момент са били 622.
Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус на днешната си конференция в Женева даде позитивна оценка на напъните на италианските управляващи за преодоляване на разпространяването на ковид, съобщи ТАСС.
Според броене на AFP от началото на епидемията в Европа са регистрирани 511 смъртни случая: 463 в Италия, 21 във Франция, 16 в Испания, четири във Англия, три в Нидерландия, два в Швейцария и два в Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР