Броят на жертвите при рухването на виадукт на автомагистрала в

...
Броят на жертвите при рухването на виадукт на автомагистрала в
Коментари Харесай

Жертвите от рухналия мост край Генуа достигнаха 35

Броят на жертвите при рухването на виадукт на автомагистрала в Генуа непрестанно пораства. Италианският вицепремиер Матео Салвини заяви за 30 загинари, предадоха осведомителните организации. Множество са тежко ранени, стана ясно още от думите му. Малко по-късно цифрата на починалите бе поправена на 35, а управляващите непрекъснато споделят опасения, че броят на жертвите доста ще нарасне. 

" Благодаря на пожарникарите, на професионалните спасители и доброволците, които се притекоха на помощ още в първата минута и не престават да работят за спасяването на човешки живот. За страдание има към 30 починали и голям брой тежко ранени ", сподели Салвини пред публицисти в Катания, Сицилия.

По-рано Джовани Тоти, губернатор на северозападната област Лигурия, където е Генуа, сподели на конференция, че по публични данни жертвите са 22, само че броят им " безспорно ще нарасне доста ", показва Ройтерс.

Сериозни дефекти в настоящата поддръжка са повода за сриването, заяви италианският министър на превоза Данило Тонинели. " Подобна покруса не трябва да се случва в цивилизована страна като Италия ", разяснява той пред тв Rai 1.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР