Броят на албанците в затворите във Великобритания се е увеличил

...
Броят на албанците в затворите във Великобритания се е увеличил
Коментари Харесай

Британските затвори - пълни с албански наркодилъри

Броят на албанците в пандизите във Англия се е нараснал четирикратно през последните пет години, защото наркодилърите са " окупирали " улиците с на ниска цена кокаин . Това написа в. Daily Mirror.
Според данни на английското министерство на правораздаването, в случай че броят на пандизчиите от Албания през 2013 година е 212, през предходната година този брой доближи 760. От тях 433 души са в пандиза за опиати.
Това се показва в продължението на поредност от публикации на вестника, отдадени на албанската мафия.
Известният откривател Мохамед Касим от Университета в Лийдс Бекет и специалист в региона на престъпността във вестника съобщи, че " албанците имат сериозна известност и не мислят два пъти дали да употребяват мощ ".
„ Албанците имат сериозна известност и никой не се пробва да им се опълчи. Те не мислят два пъти, преди да употребяват мощ. Имаме млади албанци, които идват да печелят пари от пазара на опиати. Някои от тях имат огромни вили и други парцели в Албания “, твърди Касим.
На 25 февруари Daily Mirror заяви, че албанската мафия е поела контрола над пазара на кокаин във Англия, оценен на към 5 милиарда паунда.
Според вестника албанската мафия превзема пазара, като реализира съглашение с " търговците на едро " и директно договаря с колумбийските картели, което води до по-ниски цени и по-висока непорочност на кокаин на пазара.
Поради това в този момент Англия е изправена пред максимален брой младежи в Европа, употребяващи кокаин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР