Бронзовата медалистка във фигурното пързаляне от олимпийските игри в Сочи

...
Бронзовата медалистка във фигурното пързаляне от олимпийските игри в Сочи
Коментари Харесай

Фигуристка си забравя съчетанията заради пет мозъчни сътресения

Бронзовата медалистка във фигурното пързаляне от олимпийските игри в Сочи през 2014 година Ашли Вагнер споделя, че има съществени проблеми с паметта след претърпяни пет мозъчни разтърсвания по време на тренировки и надпревари.

Американката, която е едвам на 25 години, към този момент има съществени здравословни проблеми, само че не упреква своя спорт.

" Първото си мозъчно разтърсване получих през 2009 година след едно извънредно рухване по тил, когато главата ми се тресна в леда. След това просто тялото ми като че ли се изключи. Почти не можех да вървя и да беседвам и разумно отпаднах от тима за олимпийските игри през 2010 година.

Три месеца никой не знаеше какво се случва с мен. Накрая се оказа разметен шиен прешлен, който е подтискал гръбначния мозък. Кратковременната ми памет сега е доста неприятна, непрекъснато не помня.

Проблемът е, че не си помня и съчетанията, което от време на време провокира у мен суматоха на леда в средата на осъществяването. Преодолявам това с импровизация и се старая суматохата да не ме обзема ", споделя атрактивната фигуристка пред ESPN.

Тя се снима гола в естетска фотосесия за последното издание на поредицата Body Issue, като фрагментът изпод е от излезлия на 7 юли брой на списанието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР