Бронзовата медалистка в многобоя от европейското първенство по художествена гимнастика

...
Бронзовата медалистка в многобоя от европейското първенство по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Стилияна Николова завоюва Световните купи на топка, на бухалки и на лента този сезон

Бронзовата медалистка в многобоя от европейското състезание по художествена гимнастика в Баку 2023 Стилияна Николова завоюва Световните купи на топка, на бухалки и на лента този сезон. Тя получи оценките след края на последното съревнование в Милано (Италия).

В края на всеки сезон на Световните купи се връчват купи за най-хубавите в многобоя и на обособените уреди - обръч, топка, бухалки и лента. За генералното класиране се сумират трите най-хубави резултата от присъединяване на Световните купи през сезона.

Възпитаничката на Валентина Иванова - Стилияна Николова, взе оценките на обособените уреди на топка, на бухалки и на лента за сезон 2023 на Световните купи.

Общо два сребърни и четири бронзови медала завоюваха българските състезателки на Световната купа в Милано (Италия), която е финален старт преди Световното състезание във Валенсия след месец. Боряна Калейн стана втора на топка, Стилияна Николова трета на същия апарат, а ансамбълът взе бронз на финала на композицията с пет обръча. Вчера Николова завоюва и бронз в многобоя. В последните два финала Боряна Калейн има сребро на лента, а Николова - бронз на бухалки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР