Бронетранспортьор на венецуелската Национална гвардия се вряза с висока скорост

...
Бронетранспортьор на венецуелската Национална гвардия се вряза с висока скорост
Коментари Харесай

Бронетранспортьор се вряза в демонстранти в Каракас

Бронетранспортьор на венецуелската Национална армия се вряза с висока скорост в група стачкуващи в Каракас, изразяващи поддръжка за военните, разбунтували се против президента Николас Мадуро.
Хуан Гуайдо прикани военните да отстранят Мадуро От военна база край Каракас той разгласи началото на интервенция "Свобода " за промяна на властта
Видеозапис на случилото се беше показан по локални и задгранични малките екрани.

На фрагментите се вижда по какъв начин машината се врязва в група невъоръжени хора и прегазва блъснатите, след което напуща местопроизшествието в региона на военновъздушната база " Карлота ".

Снимка: EPA

Намиращите се наоколо хора се пробват да окажат помощ на потърпевшите. Няма информация за броя на починалите или ранените.

Междувременно беше обявено, че офицер, правилен на държавното управление на Николас Мадуро, е ранен от патрон по време на конфликти.

Снимка: EPA

В Каракас и други градове на Венецуела през днешния ден започнаха антиправителствени митинги откакто група военни мина на страната на опозиционния водач Хуан Гуайдо.

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш приканва за оптималната въздържаност, с цел да се избегне насилието.

Русия упрекна венецуелската съпротива, че предизвика борба.

Снимка: EPA
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР