Брокер на недвижими имоти в Манхатън, обвинен в таксуване на

...
Брокер на недвижими имоти в Манхатън, обвинен в таксуване на
Коментари Харесай

Брокер на недвижими имоти в Ню Йорк, обвинен в таксуване на невероятни такси за намиране, се съгласява да плати 260 000 долара в споразумение

Брокер на недвижими парцели в Манхатън, упрекнат в таксуване на несъразмерни такси на наематели, се съгласи да заплати 260 000 $ неустойки и реставрация според съглашение с щата, разгласи в четвъртък губернатор Кати Хочул.

The Post заяви за първи път за хипотетичната машинация през август 2022 година, когато наемател се оплака, че брокер от City Wide Apartments Inc. го е принудил да отдели такса от близо 20 000 $, с цел да си обезпечи апартамент със нормализирани наеми в Upper West Side.

Държавният департамент на Ню Йорк, който лицензира сътрудници за недвижими парцели, стартира следствие на транзакцията и City Wide Apartments и откри, че компанията е надценила клиентите.

Договореното съглашение на основаната в Манхатън компания включва санкция от 50 000 $ и 210 000 $ заплащания на десетки наематели, сподели администрацията на Хочул, като в същото време приписва на The Post разкриването на злоупотребата с таксите.

„ Тъй като нашият щат се взира в жилищна рецесия, пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР