Броени дни, след като оповести, че иска развод от съпруга

...
Броени дни, след като оповести, че иска развод от съпруга
Коментари Харесай

Джулиана Гани се стяга за втора сватба

Броени дни, откакто оповести, че желае бракоразвод от брачна половинка си Станимир Ташев, Мис Силикон 2013 Джулиана Гани призна, че е подготвена за нова женитба. Моделът не крие, че има нов човек до себе си, като във връзка на раздялата си споделя, че е останала разочарована от половинката си, поради което ще даде късмет на различен мъж, който по думите ѝ е „ доста по-стойностен “.

Настоящата възлюбена на Гани е фитнес инструктор и се споделя Илиян Найденов. Към момента двамата са си подарили сантиментална екскурзия до испанския курорт Марбея, а дребната Джулка, както назовават плеймейтката след присъединяване ѝ във Вип Брадър, е безапелационна, че в случай че получи предложение за брак, няма да се поколебае и ще се съгласи.

Според спекулациите пък желанието на Гани за бракоразвод се породило от обстоятелството, че тя издържала финансово Ташев, написа Монитор.

Припомняме, че двамата си споделиха заветното „ да “ на дребна гала в Пловдив предишния август, като на сватбеното празненство участваха само най-близките родственици и другари на младоженците.

Тогава те се зарекоха, че ще отпразнуват брака си и на по-пищна гала, съответни проекти за това обаче по този начин и не са набелязали. Отскоро пък двамата стартираха и фамилен бизнес – празненство организация.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР