Броени дни след като Мадона изплаши феновете си и легна

...
Броени дни след като Мадона изплаши феновете си и легна
Коментари Харесай

Мадона отново във вихъра си: 64-годишната поп икона по дантелено бельо за първи път след боледуването си

Броени дни откакто Мадона изплаши почитателите си и легна на легло, покосена от сериозна зараза, певицата още веднъж е на крайници, освен това в типичния си абсурден жанр. 

Да напомним, че доскоро повече от месец, тъкмо преди началото на новото си турне, певицата бе открита в безсъзнание в дома си в Ню Йорк. Тогава мениджърът на звездата показа, че тя би трябвало да бъде откарана незабавно в клиниката и интубирана. „ Тя страда от сериозна бактериална зараза, която ще изисква многодневен престой в интензивното поделение “, допълниха чиновници на звездата.



Подробности за заболяването по този начин и не бяха разкрити. Турнето трябваше да бъде отсрочено, само че след известно време звездата въпреки всичко бе изписана от болничното заведение и бе изпратена на домашно лекуване.

За благополучие, към този момент наподобява, че певицата се възвръща много бързо. В края на юли Мадона триумфално се завърна в обществените мрежи, като благодари на фамилията, приятелите и всичките си почитатели за поддръжката. А в този момент за първи път след заболяването се появи и на обществено място.



Звездата се появи с децата си на концерта на друга поп дива - Бионсе. И, несъмнено, не пропусна опцията да се снима с колежката си зад сцената.



За концерта Мадона избра, както нормално, на много абсурден и прям облик За събитието бе заложила на черен дантелен корсет, самоуверено надничащ отдолу под розова риза на бели точки на Versace, повърхностно преметната от горната страна. Минишорти от същия тоалет, съпроводени от черни мрежести чорапогащи завършваха визията ѝ. На фона на първокласната Бионсе, Мадона изглеждаше малко необичайно. Но почитателите са удовлетворени, че любимката им се е оправила и се върнала към остарелия си живот и... остарелия си жанр.



Припомняме, че поп иконата изрично отхвърля да се преценява с възрастта си. Въпреки че на 16 август 2023 година навършва 65 години, звездата, която и преди е демонстрирала екстравагантните си ансамбли, през днешния ден се облича с все по-разголени и смели тоалети. А от време на време се снима даже и без тях.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР