Броени дни след като Глория извиси глас в столична дискотека

...
Броени дни след като Глория извиси глас в столична дискотека
Коментари Харесай

Ах, тази Глория! Ето как посрещна тя новите мерки

Броени дни откакто Глория извиси глас в столична дискотека на фона на трикольор, обтегнат на сцената, примата на фолк музиката направи затрогващо послание към почитателите си.

"Ние вършим много онлайн концерти. В момента работим и по нови неща, нови планове, нови опити. Изобщо не сме спрели да работим, а когато всичко се възстановява, възобновяваме своите летни изяви и концертната си активност. Това си е огромна храброст да си държиш в такова време на своето и да продължаваш... Хората са зажаднели ", споделя изпълнителката.

Макар изявата на Глория да бе оповестена като общоприетоо присъединяване в нощно заведение, оказа се, че е присъединяване в концерт, в който пяха и други известни лица. Събитието, което мина в родолюбив дух, с българите песни, с окичени по стените трибагреници и светлини в бяло, зерено и алено, се състоя единствено няколко дни преди затварянето на нощните заведения, което влиза в действие от довечера. Според наредбите заведенията могат да работят до 22 часа. От браншовите асоциации към този момент оповестиха, че няма да спазят новите ограничавания и ще продължат да работят като знак на митинг, само че не е ясно дали фолкизпълнители ще не престават да одобряват поканите за участия и по този начин да дават неприятен образец, че законът не важи за всички. Едва ли обаче Глория ще бъде измежду тях.

С думите си тя подвърждава, че надали ще си разреши да наруши имиджа си с нерегламентирани дейности. Ето за какво и мнозина одобряват концерта ѝ като сетен преди влизането в частичния локдаун.

Заедно с Глория на мястото пя и най-сполучливият подражател на Лили Иванова - Стефан Илчев. Участникът в риалити излъчвания и спечелилият в седмия сезон на "Като две капки вода " внесе спомагателен нюанс на събитието и на няколко пъти разсмя Глория и публиката със занимателни включвания.

"Аз, на какъвто и стадий да се намирам в живота си, не спирам да бленувам и да начертавам своите проекти! Да мечтаеш и да вярваш в чудото значи, че живееш! Посвещавам песните си на фамилията си, другарството и на лекарите, които ни оказват помощ в тежки моменти ", прибавя Глория.

Междувременно ледената кралица на поп фолка, която е много гъста с Драго Чая, разгласява неотдавна фотография от рождения ден на водещия, на която двамата се гушкат като първи другари.

Честит рожден ден,скъпи Драго! Бъди здрав, благополучен и все по този начин ослепителен и незаместим човек и другар! Още персонални и професионални триумфи отсега нататък, пожела му Глория.

А почитатели побързаха да я "сгодят " за Чая, като написаха двусмислено "Beautiful woman and man " и не пропуснаха да отбележат, че са хубава двойка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР