Броени дни преди Коледа и Нова година повечето от вас

...
Броени дни преди Коледа и Нова година повечето от вас
Коментари Харесай

Дългите ръкавици - неочакваният парти аксесоар този сезон

Броени дни преди Коледа и Нова година множеството от вас евентуално са подготвени с последните мерки, в това число и с тоалетите, които ще носите в празничните дни и вечери. Вече ви дадохме много хрумвания за красиви рокли, поли от пайети, ярки чорапогащници, бижута и блестящи обувки и чанти, само че не щеш ли до тях се подрежда един непредвиден празненство аксесоар. Това са дългите ръкавици, които през днешния ден сме решили да ви покажем в няколко елегантни стайлинг хрумвания.

Още предходната година ръкавиците започнаха да стават сензация в стилната сфера около обичаните ни it-girls като Ирина Шейк, Джиджи Хадид и Кендъл Дженър. Някои избират моделите от тюл, тъй като неговата лека текстура внася известна ефирност към тоалета. Точно както ни демонстрира и Емили Синдлев, която е съчетала лилави ръкавици с мини рокля в същия цвят. Парти тоалет, който сигурно може да ви открои от черните дрехи, на които множеството залагат. Въпреки че чифт ръкавици в ослепителен цвят в композиция с дребна черна рокля също е добър вид за гръмък стайлинг.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Но този аксесоар може да е от сатен, кадифе или кожа и по-лесно ще намерите модели в черно. Затова пък те могат да се открояват, в случай че самата рокля е светла. В същото време с изключение на с рокля, ръкавиците могат да се носят с елек и панталон, с пола и топ или пък с някой гащеризон, отрупан в пайети. И, да, няма потребност да чакате някой да ви предложения на опера, с цел да добавите този изтънчен аксесоар в стайлинга си. Напротив, може да го включвате и в всекидневието си в композиция с минималистична миди рокля или костюм. Специално моделите от тюл пък могат да се носят и напролет, както видяхме в някои сбирки за 2024 година.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
10 поли с пайети за още по-бляскав празненство стайлинг

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР