Броени дни преди изборите е важно да се припомнят и

...
Броени дни преди изборите е важно да се припомнят и
Коментари Харесай

Политолог предрече балотаж и отсече: БСП ще разбере по трудния начин, че Радев има своя игра и те са само средство и инструмент! Социалистите губят гласове от ПП, родени от президента с измама

Броени дни преди изборите е значимо да се напомнят и изяснят няколко благоприятни условия. Първо, балотажът е сигурен. Последните два месеца демонстрираха отсъствието на потенциал в доста сфери. Ако някой счита, че до балотаж няма да се стигне или е доверчив, или пък е прекомерно осведомен за действителното съществуване на избрани процеси, свързани с протичането на изборите и аварийните елементи.

Това разяснява политологът и историк доктор Станислав Бачев във връзка президентските избори. Според него Радев няма късмет да завоюва на първи тур поради сериозните провали в едноличната му тирания.

Ето какво още написа той и във връзка обстоятелството, че Румен Радев и Кирил Петков варушиха главния закон, само че макар престъпването на закона, не следват санкции, тъй като прокуратурата е подчинена и не повдига обвинявания:
свързани новини181409на 09.11.202189735на 07.11.2021
Ние живеем в страната на неограничените благоприятни условия - при съществуване на потвърдено нарушение на Конституцията публичната реакция е нулева, даже като проявяване в социологическите проучвания. Почти никакъв медиен и публичен инстикт за рецензия и дейности. Твърде доста приказва този извод самичък по себе си.

Силен резултат на ГЕРБ на парламентарния избор може да провокира преговори(както вътрешни, по този начин и външни) за преосмисляне на позиции. Седмицата след 14-и ще бъде най-интересна в междупартийните връзки с външно медиаторство. Обратът не е неосъществим. От това зависи и съставянето на бъдещо ръководство, друго от актуалното.

Трето, Българска социалистическа партия евентуално ще разбере по сложния метод, че Радев играе своя игра. Тя е средство и инструмент, макар краткотрайните облаги. Това ще покаже и резултатът, неслучайно проучванията показват картината като борба за второто място.
свързани новини53090на 05.11.2021
Психологическите провали в случай че бъде повторено третото място ще са тежки. Още повече, че в случай че се случи ще бъде от партията, която беше родена от същото служебно държавно управление и президент, само че и с машинация. Дори да е непосредствен резултатът, резултатът ще бъде подобен.

Четвърто - значимо е да се огледа към патриотичната ниша и дали тя ще бъде заета от " Възраждане ". Част от недоволството против ограничения и документи може да бъде капитализирано. Скокът ще бъде сложен, в случай че бъде позволен, само че в случай че се случи си коства отбелязването. Възможно да е за сметка на ИБГНИ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР