Броени дни остават да видим на живо най-щурите безмоторни колички

...
Броени дни остават да видим на живо най-щурите безмоторни колички
Коментари Харесай

Повече препятствия и по-голяма скорост по тазгодишното трасе на Red Bull Soapbox

Броени дни остават да забележим онлайн най-щурите безмоторни колички във второто издание на Red Bull Soapbox надпреварата! Какво чака дръзките състезатели и техните Отбори по стръмното и цялостно с трудности трасе на бул. „ Черни връх “ тази неделя? Това ще узнаете на 30 септември , където всички могат да прегледат количките и да надъхат смелчагите преди Старта, от 11:00 . Защото в 12:00 часа , шоуто ще бъде публично намерено от водещите Мария Силвестър и Станислав Гъмов.
Освен измерването на скоростта, всеки Отбор ще получи оценка за креативност на количката, както и за артистичното си показване на платформата, преди да се спуснат в предизвикването. Отборите имат за цел да завоюват сърцата на Журито, бидейки занимателни, неповторими, и с костюми, които подхождат на цялостната им концепция и количка.

Отборите са 60 на брой и уменията им да конструират безмоторни „ сапунерки “ ще бъдат изпитани освен от наклона на булеварда. Препятствията са повече на брой от предното издание и ще затруднят даже най-изобретателните.
Състезанието е тематично отдадено на България! Цялото трасе ще бъде „ подправено “ и украсено с етно-културни детайли. Очаквайте даже аромата на розова вода. Може би това ще е най-благоуханният Red Bull Soapbox в международната история на над 120 надпревари от 2000 г . до през днешния ден.

От самото начало, всички ще могат и да се поддържат в специфичните зони с храни и питиета, ситуирани в градинката наоколо до трасето. Денят ще бъде изпълнен с страст, скорост, шоу, както и безчет изненади от сътрудниците на събитието.
След коронясването на спечелилите, заниманието ще продължи в Raffy Bar & Gelato Pool след 18:00 ч. Там Отборите, техните почитатели и гостите на заведението могат да се посмеят още веднъж на шоуто и да се възползват от специфичната барбекю-оферта.
За да се обезпечи безпроблемно протичане на конкуренцията ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването по бул. “Черни връх” в секторите сред бул. ”Джеймс Баучер” и бул. ”Арсеналски”. Повече информация можете да намерите в уеб страницата на събитието в раздел: Новини
Всичко настоящо към Red Bull Soapbox следете във Facebook.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР