Броени часове делят Гонсало Игуаин от договор с Челси. Вчера

...
Броени часове делят Гонсало Игуаин от договор с Челси. Вчера
Коментари Харесай

Игуаин си събра багажа, чакат го в Лондон днес

Броени часове разделят Гонсало Игуаин от контракт с Челси. Вчера нападателят не беше включен в групата на Милан за мача с Дженоа, а италианските медии разкриха, че той е опразнил шкафчето си в съблекалнята и се е сбогувал с досегашните си съотборници. Още през днешния ден аржентинецът ще дойде в Лондон, където брат му Николас е в непрекъснат контакт с управлението на Челси.

“Още нищо не е решено дефинитивно, би трябвало да говорите по тематиката с Леонардо. Ще бъда почтен и ще ви призная, че това беше най-лошата ни подготовка, откогато аз съм отпред на тима. Всички шумотевици към Гонсало не му се отразяват добре. Говорих с него и му обясних, че няма да го включва в групата за мача. Трябват ми единствено хора, които са изцяло готови ментално, а Игуаин сега не е. Не го упреквам. Напротив - разбирам го, както направих и с Леонардо Бонучи, когато изиска да се върне в Юве”, съобщи наставникът на “росонерите” Дженаро Гатузо.

Игуаин ще премине в Челси чартърен от Ювентус, който към момента държи правата му. на “Стамфорд бридж” Пипита ще се събере с някогашния си ментор в Наполи Маурицио Сари, а Алваро Мората ще бъде свободен да подпише с Атлетико Мадрид.

Милан също е подготвен със заместника на Игуаин. Това е полската сеназция Кшищоф Пьонтек от Дженоа. Нападателят обаче е осъден и няма да играе през днешния ден против “росонерите”. Той ще коства на гранда от Милано 35 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР