Бритни Спиърс предефинира какво означава свободата за нея след повече

...
Бритни Спиърс предефинира какво означава свободата за нея след повече
Коментари Харесай

Бритни Спиърс казва, че „се връща към живот“ в новите си мемоари

Бритни Спиърс предефинира какво значи свободата за нея след повече от десетилетие на възприятието, че не управлява личния си живот.

„ Свободата да върша това, което желая, ми върна женствеността “, написа тя в новите си записки „ Жената в мен “, оповестени във вторник. „ На моите четиридесет години пробвам нещата за това, което се усещам като за първи път. Имам възприятието, че дамата в мен е била притискана толкоз дълго.

Книгата е поразителен роман за опита на поп звездата с публичен надзор и изпълнени със фамилни и сантиментални връзки. Тя също по този начин разказва в детайли своя опит с това, че е била сложена под подредено от съда настойничество – и по-късно се е освободила от него.

„ Сега най-сетне се връщам към живота “, написа тя.

През 2021 година арбитър приключи 13-годишно настойничество, при което татко й, Джейми Спиърс, наблюдаваше нейните финанси и медицински решения.

Спиърс написа, че се е „ опитвала да преустрои живота си ден след ден “.

„ Имаше доста спекулации за това по какъв начин се оправям “, написа тя по отношение на живота си след консерваторството. „ Знам, че почитателите ми ги е грижа. Сега съм свободен. Просто съм себе си и се пробвам да се изцелявам. ”

Тя прибавя, че се е „ опитвала да се забавлява и се е опитвала да бъда добра към себе си, да одобрявам нещата със личното си движение “, в това число медитация, пътешестване, виждане на синовете си и превозване на време с другари и домашни любимци.

„ Когато си върнах свободата, това беше знакът ми да изляза на сушата – и когато пожелая, да взема ваканции, да пия коктейл, да карам колата си, да отида на курорт или да се заглеждам в океана “, тя написа.

Носителката на Грами прибавя, че не бърза да се връща в звукозаписното студио или на сцената, отбелязвайки, че музикалната й кариера не е нейният „ фокус “ ​​в момента.

Спиърс извърши резиденцията си в Лас Вегас „ Piece of Me “ сред 2013 и 2017 година, само че не е свирила пред аудитория онлайн от представянето си в Остин през 2018 година на Гран При на Съединени американски щати. През юли тя пусна нов сингъл „ Mind Your Business “ в съдействие с Will.i.am.

„ Свободата значи, че не би трябвало да извършвам за никого – на сцената или отвън нея “, написа тя. „ Свободата значи, че мога да бъда толкоз красиво посредствен, колкото всички останали. “

Най-важното, написа тя, „ свободата значи способността и правото да диря насладата по мой личен метод, съгласно личните си условия “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР