Бритни Спиърс направи първи коментар за телевизионния документален филм, посветен

...
Бритни Спиърс направи първи коментар за телевизионния документален филм, посветен
Коментари Харесай

Бритни с първи коментар и съкрушена: "Плаках две седмици, след като гледах филма за живота си"

Бритни Спиърс направи първи коментар за телевизионния документален филм, отдаден на кариерата ѝ, несъразмерния медиен интерес към нея и необятно коментираното ѝ психологично здраве. Певицата призна в Инстаграм, че е плакала две седмици, откакто го гледала. 

39-годишната Спиърс написа в обществената мрежа, че не е проследила целия филм " Framing Britney Spears ", само че от това, което видяла, била по този начин смутена от светлината, в която я показват "... плаках две седмици... към момента рева от време на време ", написа певицата към видеозапис, на който танцува под звуците на песента " Crazy " на " Аеросмит ". Документалният филм, излъчен предишния месец, още веднъж разсъни интереса към дългогодишната правосъдна борба на певицата с татко ѝ за попечителството върху финансите ѝ, напомнят от Vesti.bg .

Виж още:

Бритни води борба сега, тъй като желае да отнеме правата върху положението си от татко си Джейми Спиърс. Той бе избран за настойник през 2008 година, когато тя бе приета в болница за психиатрично лекуване.

" Изложих целия си живот на показ, изявявайки се пред хората. Нужна е доста мощ, с цел да ВЯРВАШ на целия свят с цялата си накърнимост, тъй като медиите постоянно са ме съдили толкоз доста...и са ме поставяли в толкоз неловко състояние...и към момента съм в това състояние, до през днешния ден ", написа Спиърс и добави:

" Светът продължава да се върти, животът си върви и ние си оставаме по този начин нежни и чувствителни като хора... аз не съм на този свят, с цел да съм съвършена... това е скучно...тук съм, с цел да предавам деликатност ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР