Britney Jean е осмият студиен проект на Бритни Спиърс след

...
Britney Jean е осмият студиен проект на Бритни Спиърс след
Коментари Харесай

Поп принцесата Бритни Спиърс пусна Britney Jean

Britney Jean е осмият студиен план на Бритни Спиърс след последния й мултиплатинен албум Femme Fatale (2011 г.). Новият албум у нас се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в общоприета и делукс версия. Всяка версия от албума се предлага в цензурирано и нецензурирано издание.

Бритни Спиърс стартира записите за новия албум през месец май и завършва в края на октомври. В редица медийни изяви певицата разказва албума като „ най-личния план ” в цялата й дискография. Тя споделя, че опитът й през последните години в това число раздялата с годеника й, й е дал самочувствието „ да навлезе по-надълбоко в музиката и да стартира да композира песни, в които всеки би могъл да се открие ”.
В Britney Jean вземат участие като посетител реализатори сестрата на певицата - Lynn Spears, T.I. и will.i.am, като последният е и изпълнителен продуцент на целия план.

Бритни Спиърс към този момент пусна първи два сингли от албума. Пилотният Work Bitch, който излезе в средата на септември, дебютира на 12-та позиция в чарта на Америка - Billboard Hot 100 и в редица интернационалните ранглисти. Премиерата на втория сингъл - Perfume – се състоя на 4 ноември. Певицата показа песента в обществените мрежи с признанието, че това е „ една доста специфична ария за мен ”. Медиите предсказаха огромен триумф на сингъла, сравнявайки го с един от най-големите шлагери на Бритни – баладата Everytime от четвъртия й албум Zone (2003 г.).

На 27 декември, три седмици след формалната премиера на Britney Jean на музикалния пазар, поп звездата и майка на две деца ще започва 2-годишния концертен план Britney: Piece of Me в Planet Hollywood Resort § Casino в  Лас  Вегас.

Но новините за Бритни Спиърс не свършват дотук... На 22 декември излиза 90-минутният документален филм I Am Britney Jean, извънреден портрет от близо за живота и кариерата на една от поп иконите на нашето време. I Am Britney Jean наблюдава провокациите сред записите за албума и завършването на плана, фотосите на новите видеоклипове, натоварените подготовки за шоуто в Лас Вегас, прес интервютата и ежедневните отговорности на майка. Във кино лентата Бритни дава едно от най-откровенните си изявленията в диалог за огромните триумфи и сложните моменти в живота.

Многократна носителка на премията Грами и с мултиплатинени продажби по целия свят, Бритни Спиърс се подрежда измежду най-успешните и известни актьори в цялата история на музикалната промишленост. За малко повече от 10 години, тя е продала над 100 милиона копия от албумите си, с което става четвъртата най-продавана изпълнителка в Америка. Дебютният й сингъл  Baby One More Time се трансформира в международен шлагер, който чупи всички върхове с продажби от над 27 милиона копия и към днешна дата е 14 пъти платинен единствено в Съединени американски щати. През 2011 година певицата е отличена с премията на MTV - Video Vanguard Award, и е оповестена от Billboard за „ Най-успешната изпълнителка на десетилетието (1998-2008) ”.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР