Британците в някои части на страната ще се насладят на

...
Британците в някои части на страната ще се насладят на
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Голямо замръзване между север и юг - но някои британци ще получат 12C слънчево греене

Британците в някои елементи на страната ще се насладят на малко по-топло време този уикенд, сподели синоптик от Met Office пред Mirror - макар че огромният заледяване ще продължи и другаде.

Поривът на арктическите ветрове докара до спад на температурите тази седмица, отприщвайки нормалната вълна от затваряне на учебни заведения и спиране на пътуването в огромни елементи от Обединеното кралство.

Много градове в Уелс, северна Англия и Шотландия претърпяха неочакван и изобилен снеговалеж в четвъртък следобяд, хващайки някои водачи неподготвени и отбелязвайки завръщане към по-типичните зимни подиуми след седмици на ужасяващ вятър и дъжд.

Връщането на по-мек въздух значи, че внезапното захлаждане в този момент наподобява ще се обясни за множеството, до момента в който вървим през петък и през уикенда, макар че синоптиците споделиха, че ще има някои забележителни изключения.

Шотландия ще продължи при актуалната студена фаза на времето през идващите 24 часа, демонстрират последните индикации. Предоставяйки п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР