Британците се готвят да рестартират пътуванията.Днес министърът на транспорта Грант

...
Британците се готвят да рестартират пътуванията.Днес министърът на транспорта Грант
Коментари Харесай

Британците на ваканция - кои страни са позволени

Британците се готвят да рестартират пътуванията.

Днес министърът на превоза Грант Шапс ще удостовери система " светофар ", която да разреши ваканциите в чужбина да се рестартират от идващия месец, написа Дейли мейл.

Връщащите се от страни от „ зеления лист “, в които вирусът е под надзор, няма да се постанова да се карантинират при връщане у дома. Те ще би трябвало да вземат единствено един тест, откакто пристигнат  вкъщи, а не актуалните два.

Министрите обмислят да дават на пътуващите безвъзмездни проби на Covid, които да вземат в чужбина, с цел да си спестят неприятностите и разноските за организирането им, преди да отлетят вкъщи. Източник от Уайтхол съобщи нощес, че министрите са били " много уверени ", че пътуването ще се рестартира на 17 май, както е посочено в пътната карта на държавното управление, а Съединени американски щати и Малта могат да бъдат измежду страните в листата. Източник от Уайтхол сподели, че Гърция също може да влезе в зеления лист идващия месец макар скорошното повишаване на случаите в страната. Това се обмисля и за известната туристическа дестинация Испания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР