Британското военно разузнаване заключава, че приоритетът на операциите на Русия

...
Британското военно разузнаване заключава, че приоритетът на операциите на Русия
Коментари Харесай

Руските части, разположени в Харковска област, стават много по-уязвими

Британското военно разузнаване заключава, че целта на интервенциите на Русия в Донбас е направил съветските елементи, ситуирани в Харковска област, доста по-уязвими за нападенията на доста по-подвижните и мощно стимулирани украински контраатакуващи сили, съобщи БНР.

" Приоритетът на интервенциите на Русия в Донбас направи съветските елементи, ситуирани в Харковска област, доста по-уязвими за нападенията на доста по-подвижните и мощно стимулирани украински контраатакуващи сили ", се споделя в информация на английското военно разузнаване.

От министерството на защитата разясняват, че Русия е изтеглила някои от войските си в региона на Харков, с цел да ги трансферира в Донбас в Източна Украйна за офанзивата към южното крайбрежие, тъй че да сътвори сухопътен мост от Русия до Крим.

Военните специалисти обаче означават, че украинската контраатака може да принуди съветската войска да отстъпи, защото снабдителните ѝ коридори са изложени на опасност.

Междувременно тази заран английският министър председател Борис Джонсън повтори позицията на неговото държавно управление, че не може да има нормализиране на връзките с Владимир Путин.

В изявление за радио LBC на въпрос може ли Путин да бъде приветстван назад на световната сцена, в случай че се покае, Джонсън отговори:

" Краткият отговор е не. Англия е пределно ясна по въпроса ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР