Британското ТВ предаване Шоуто на Джеръми Кайл слиза от екран

...
Британското ТВ предаване Шоуто на Джеръми Кайл слиза от екран
Коментари Харесай

Британско таблоидно ТВ предаване слиза от екран след смъртта на гост

Британското ТВ предаване " Шоуто на Джеръми Кайл " слиза от екран след 14 години на лъчение поради гибелта на посетител, предава Би Би Си.

Шоуто, което бе предавано по канала ITV от 2005 година насам, е свалено след, по думите на изпълнителния шеф на ITV Каролин Маккал, " развиването на последните събития ". 

При тях посетител на предаването на име Стивън Даймънд бе открит мъртъв в дома си на 9 май откакто взе участие седмица по-рано и бе подложен на детектор на лъжата. Епизодът е бил записан за лъчение авансово и е бил по тематиката за изневярата. Член на публиката, който е участвал по време на записа, е разказал пред Би Би Си, че Даймънд е паднал на земята и се е разридал откакто се провалил на теста на детектора. 

Използването на детектор на лъжата е честа процедура в таблоидното предаване, поради която по-късно са показвани разногласия сред сътрудници и членове на фамилии. Критиците на детектора считат, че той подлага под стрес уязвими хора, които се съгласяват да вземат участие в ТВ шоу епизоди, само че постоянно са подвластни или имат психологични проблеми, поставяйки ги под вниманието на една обществена платформа до степен, която може и да не са очаквали. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР