Британското правителство ще обсъди в понеделник още по-силно затягане на

...
Британското правителство ще обсъди в понеделник още по-силно затягане на
Коментари Харесай

Лондон готви 10-дневна карантина в хотел

Британското държавно управление ще разиска в понеделник още по-силно стягане на рестриктивните мерки върху пътуванията поради пандемията, като може да вкара условие идващите от чужбина да бъдат карантинирани в хотели, съобщи Ройтерс.

Действащите сега ограничавания на практика не разрешават множеството интернационалните пътувания. От началото на януари се изисква негативен тест за множеството от пристигащите в страната, който да бъде показан още преди отпътуването, както и оставане под карантина след идването.

Сега държавното управление обмисля да задължи идващите да прекарват 10-дневна изолираност в хотел, за който ще би трябвало да си заплащат, като метод да управлява спазването на карантината, твърди Би Би Си. На фона на засилващите се опасения от нови разновидности на ковид, критици на сегашната карантинна политика настояват, че тя не се съблюдава задоволително строго.

 Според настоящите разпореждания в Англия изискваните 10 дни карантина могат да бъдат понижени, в случай че след пет дни пасажерът даде негативен тест за Ковид-19. Изискванията в Шотландия, Уелс и Северна Ирландия са малко по-различни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР